Vikni Taksi - Викни Такси

Vikni Taksi - Викни Такси

Package:
com.viknitaksi
Downloads:
10K
Size:
2.8 MB
Requires Android:
5.0 and up
Updated:
Oct 29, 2019
523
Latest version:
3.4
All versions
Age:
Everyone
Free Download

This application is designed by DJovanov and its category is Maps & Navigation. The developer rolled out a new version of Vikni Taksi on Oct 29, 2019 and over 10K users downloaded and set up the app. The tool was rated 4.2 on Google Play.

Lenovo and HTC users highly appreciate this application. It's free to download the installation package of Vikni Taksi, also, you can take a look at users' reviews on Droid Informer. The app runs on Android 5.0 and higher. The download of the app doesn't contain viruses or any kind of malware.

Comments

Similar apps

1.2
Karti.com.mk
Karti com mk
10
Преку оваа апликација ќе можете да изберете карти и да ги платите со платежна...
1.13
речник
речник
268
User will be satisfied with this Macedonian - English dictionary because: It...
6.0
.apk
GRID
Grid
762
секогаш кога имате потреба од информација, grid е на само еден клик од вас.
2.0.3.1
Такси МК - Taksi MK
Такси МК Taksi MK
24
Такси МК е апликација која ги содржи броевите на сите такси компании во Македонија и...
2.6
Бебе Готвач ( Bebe Gotvac )
Бебе Готвач
476
Бебе Готвач е апликација посветена на исхраната на доенчиња и мали деца и е обид за...
15.5.1
.apk
Telekom MK
Telekom MK
4,5K
Подобрената мобилна апликација Telekom MK ви ги нуди сите информации за вашата...
1.0
М-Токен, Мобилен токен
М Токен Мобилен токен
18
Мобилниот токен М-токен е софтверска апликација која се инсталира и користи...
1.535
neoTV
NeoTV
412
Модерниот начин на живеење бара модерен пристап во гледањето телевизија.
2.1
Распоред на часови - Raspored
Распоред на часови Raspored
330
Распоред на часови за сите основци и средношколци.
1.0
eIspiti
EIspiti
222
Mобилната апликација eIspiti е наменета за сите идни возачи од сите категории.